fredag 15. januar 2010

En liten nusselig og snuskelusket kylling. Sannsynnligvis vettskremt i hendene på en eller anna fremmed gringo, som ikke vet bedre å la de være i fred. Meen.

2 kommentarer:

  1. Nei, nei Gunnar! Du har no laget med småkyllingane du! I fjor va det påskekyllingane i Palmar Grande, å no tar du tydeligvis imot alt frå froska til sleipe fruktsteinar i residensen din!

    Utruleg kjekt å lese bloggen din - eg blir heilt varm om hjertet av å sjå kjentfolk og lese div. morsomme og godt observerte stemningsrapportar frå Santa Cruz. Når det gjeld det ofselege gjerdet utanfor Torre Fuerte: Pass no bare endelig på at ikkje dei forfjamsa Fjellheimelevane virrar seg borti der då!
    Skal du forresten vere med i "naudhjelpsteamet" som tar imot dei?:)

    Ha det godt der nede!
    Salme 65,12 kan anbefalast!

    SvarSlett
  2. Hehehe! Takk! Ja. Planen er kanskje å være en slags "miljøarbeider", å bo på boganvillas sammen med de. Også har Jan Tore lagt inn et bud på at jeg kan være spansklærer for den gruppa som er "novice" på en måte. Men vet nå ikke hvorvidt dét ville være en lærerik og progressiv prosess for dem.. jaja.. jeg kan vertfall ta en sang. "Yo tengo un amigo que me ama..."

    Takk for et fantastisk flott vers =)

    SvarSlett